31. 8. 2014

I WOULD LOVE TO.... (BEFORE I DIE)

Většinou, když jdu na toaletu. Beru si s sebou mobil. Vždycky, ne většinou. Kolikrát se nudím, tak si vezmu sluchátka a jdu si jen tak sednout na záchod. lol jsem divná, nemusíte mi to připomínat.
No a teď tu tak sedím, projíždím si obrázky na WE♥IT  a v hlavě mi vyskočil článek. Možná vám název maličko napoví, možná taky ne. 

Napadlo mě, napsat článek, kde budou má životní přání aneb Chtěla bych.... (I would love to), doslovný překlad, že bych strašně ráda apod. Až když jsem to rozepsala, vzpomněla jsem si, jak se těmto věcem říká. "BEFORE I DIE" určitě každý na internetu takové obrázky viděl.

Pokud si ještě pořád pod tím někdo nedokáže nic představit, přejdu raději rovnou k věci.

1) meet the gossip girl cast



Neznám nikoho kdo by neměl takové přání, pokud sleduje Gossip Girl/Super drbna.
Ještě mi na té fotce chybí Serena a Nate. Tyhle 4 jsou moje nejoblíbenější postavy vůbec. I když jsem ze začátku, než jsem na GG vůbec začala koukat, kamarádce říkala, jak je Chuck odpornej, jak hrozně se chová a podobně. Postupem času se zrovna Chuck stal jedna z mých nejoblíbenějších postav, protože když se na to začnete dívat a sledovat každý den, zamilujete si ho.
Moje nejoblíbenější postava z Gossip Girl je ale Nate. Jeho skutečné jméno je Chace Crawford a na jeho postavě Natea (nevím, jestli se to takhle vůbec skloňuje. Proto nesnáším češtinu) miluju tu nejistotu, to jak se snaží být dobrým kamarádem a pro všechny by se rozkrájel, bohužel to jak je naivní mu celkem často ubližuje. 
Abych to shrnula, Gossip Girl se za posledních pár měsíců stalo mou posedlostí a posunulo se to na žebříček mých životních přání hned na první místo. Přála bych si s nimi strávit jeden den. Ne s opravdovými herci, ale strávit den ve společnosti těchto kamarádů Gossip Girl.

Jinak, kdo rád sleduje seriály, určitě tohle 100% doporučuju.

Myslela jsem si, že sem přidám tak 100 obrázků, pak jsem to zúžila na 20 a tak si říkám, že i to bude moc, pokud se u každého takhle nesmyslně rozepíšu.


2) meet the vampire diaries cast


Tady můžete vidět, že jsem obrovskej blázen do seriálů, protože z prvního místa se na druhé přesunuly upíří deníky. Dalším mým přáním je, strávit den s herci TVD přesněji s bratry Salvatory. 
Nevím, kterého z nich v seriálu víc miluju, proto bych je brala oba. Ve skutečnosti je hrají Ian Somerhalder a Paul Wesley, určitě je všichni znáte.

3) kiss under the eiffel tower



Každý určitě jednou snil o tom, jak bude mít romantické rande v Paříži u Eiffelovky. Ani já nejsme výjimka a je to jedno z mých největších přání. Podívat se s mým přítelem do Paříže a políbit se pod Eiffelovkou. Vždy se musím usmívat, když vidím ty fotky zamilovaných párů právě tam.

4) live in a big, beautiful city


Už jako malá jsem snila o tom, že se jednou podívám do města jako je New York nebo Hollywood.
Mým velkým snem je bydlet v Anglii a to si splním ať to stojí, co to stojí, toho se nevzdám.
Ale strašně ráda bych ať už jen navštívila jedno z těchto velkých amerických měst.
Miluju tenhle pohled na mrakodrapy, lidi, co nestíhají a s kávou pospíchají do práce, žluté taxíky mezi nimiž by člověk těžko hledal normální auto apod. 

5) own a beach house


Ráno se vzbudit do krásného slunečného dne, jít se projít po pláži. 
To zní jako nádhera ne? Strašně ráda bych si splnila tenhle sen. I kdybych tam měla jezdit jen na prázdniny, musí to být super pocit, strávit je celé u moře ve svém vlastním domě na pláži. No řekněte, komu by se to nelíbilo?!

6) spend christmas at disneyland


Další z mých dětských snů a to, navštívit disneyland. Neexistuje místo, kde bych se ocitla raději, než tam. A co může být krásnějšího, než tam strávit vánoční den? 

7) have a walk-in closet


Snad obrovský sen každé dívky mít šatník větší, než je její pokoj.
Mít tam všechno oblečení, co si jen může přát, boty každé barvy na každou příležitost. Doplňky všech možných značek a podobně. 
Vybavila se mi scéna ze sexu ve městě, kde má Carrie svou šatnu, jak tam sedí na zemi zahrabaná v oblečení a pláče a pláče a pláče.
I to je výhoda šatníku, že se tam zavřete a nikdo vás tam nebude hledat, ne?

8) have a group of my best friends


Obrázek moc nesedí k nadpisu, ale všechno je to o přátelství. Přála bych si, mít takovou tu malou partu o pěti, šesti kamarádech, kde si budeme svěřovat vše, pořádat spolu párty, řešit problémy, budeme na sebe naštvaný a navzájem se podporovat a řešit problémy druhých.
Tím se vracím ke Gossip Girl, kdo sleduje, ví o čem mluvím. Také je to vlastně parta pár lidí, kde o sobě vědí téměř všechno, vše dělají společně, když je problém, zavolají si a snaží se to řešit. I přesto že si občas lžou, aby chránili toho druhého nebo ho neranili, i přesto, že se štvou, pořád drží spolu a udělali by pro sebe cokoliv.
Taky bych chtěla zažít nějaký románek s tím nejlepším kamarádem z party. Tajný o kterém by nikdo nevěděl. Což je taky snad v každém filmu, takže určitě víte o čem mluvím.
Nebo mít takové ty akce, kde se vaše rodiny navzájem znají, pořádají spolu vánoce a podobně. To musí být strašně fajn.

9) be happy


Když budete šťastní, možná se vám splní přání, mě ta, co jsem si sem napsala. Ale pokud budete opravdu šťastní, nepotřebujete k tomu tahle přání a spokojíte se s tím, co máte a co vás dělá šťastným :)
Abych to shrnula, člověk může být nejšťastnější, když bude mít milující rodinu, milovaného člověka, se kterým zestárne. Pokud budete mít svoje štěstí s kým sdílet, jste nejšťastnější.


Než si ale přečtete poslední bod u kterého jsem se celkem rozepsala, chci říct, že ze začátku jsem tenhle článek brala jako blbost, která mi prolétla hlavou a napadlo mě, sepsat to do článku. Ke konci jsem o tom začala vážně přemýšlet a zjistila jsem, že jsem vlastně na spoustu věcí změnila názor a začala se na ně dívat jinak.
To zřejmě poznáte, když vidíte jak rádoby vtipně článek začal a jak 'vážně' skončil.

Jinak chci vložit malou poznámečku, která by se po posledním bodu  nehodila na konec článku, protože tam budete (doufám) přemýšlet o něčem jiném. Je tu strašný déšt a můžu říct, že to je opravdu to nejlepší počasí na psaní článků a přemýšlení. Když si do toho pustím svůj oblíbený sad playlist, ironicky, jsem nejšťastnější. Do toho zvuky bouřky.

No teď už ale k poslednímu bodu.


10) take my mum on the vacation of her dreams


I přesto, že se s mamkou hádáme, já porušuju její pravdila, ona mě nevnímá, když jí něco říkám.
I přesto, že se k ní chovám strašně, tak si jí neskutečně vážím a jsem strašně šťastná, že mám mamku takovou, jakou mám. Takovou, jakou by si mohlo prát každé druhé dítě. Což ale vlastně není pravda. Každej by svou maminku měl milovat takovou, jaká je, nehledě na to, jak vypadá, jak se chová a co dělá. 
Za to vše, co pro mě ona celý život dělá,bych se jí chtěla odměnit aspoň jedním bezcenným přáním, které jí může aspoň na chvíli udělat šťastnou. I když, cokoliv pro vaší mamku uděláte, udělá jí to šťastnou, nehledě na to, jestli je to vyrobené přáníčko nebo dárek za stovky korun. Mamce nezáleží na tom, co jí dáte, jak to vypadá. Mamce záleží na tom, že jí máte rádi a to je to, co ona potřebuje vědět a co jí udělá šťastnou. 

Proto vás teď prosím, ať se každý podívá na tohle video.
Možná už jste ho viděli, ale určitě neuškodí, zhlédnout ho ještě jednou :)


Nehledě na to, jestli je vám 16 nebo 30, všichni máme nebo jsme měli maminku, která nás miluje a nikdy nebude v životě někdo, kdo vás bude milovat víc.
"Děti" jako jsem teď já, ve věku 15/16 let, prostě teenageři, si tohle teď neuvědomují a když se jim vybaví slovo 'máma', řeknou si, že to je ženská, co je prudí, nutí je do věcí, které dělat nechtějí, zakazuje jim činnosti a podobně. 
I já to tak často mám, ale tohle je věkem. Postupem času si člověk uvědomí, jak moc svojí maminku miluje a uvědomí si, co všechno pro něho dělá, že by za něj položila vlastní život.

Pokud si tohle aspoň někdo vzal k srdci, byla bych ráda, kdyby jste se třeba do komentáře vyjádřili k tomuhle poslednímu bodu, protože ať chcete nebo ne, bude vám to šrotovat v hlavě a spoustu věcí si uvědomíte.










1 komentář:

  1. Moc pěkný článek, taky jsem ho psala (akorát na dvě části, mám tam toho více). Byla bych ráda, kdyby ses třeba podívala :-) Některé obrázky mám stejné. :-)
    A to poslední mě dostalo, je to krásný.. I to video! Až mi začaly slzet oči :-) Ti lidi z toho byli pěkně vyjukaní, o čem to ten chlap sakra mluví?! :-))) Moc hezky jsi to napsala s těmi maminkami, ve všem s tebou souhlasím, tu svoji bych za nic na světě nedala <3 A myslím si, že s ní mám skvělý vztah a báječně spolu vycházíme.. :-)

    http://ourhomeiswonderland.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat